Jídelníček hotelu Salaš
Hotel Salaš v Šenově u Nového Jičína
Hotel  Salaš
- Teplé předkrmy
70 g        Šunka s vejci
200 g      Topinka "Salaš" (kuřecí prsa, sýr, šunka, kapie, cibule)
200 g      Bačova topinka (kuř. a vepř. maso, balkánský sýr, kapie)
- Drůbež
150g        Kuřecí prsíčka s broskvemi a ořechy, obloha
150 g       Kuřecí prsíčka se šunkou a banánem, obloha
150 g       Kuřecí prsíčka plněná sýrem a lososem, obloha
150 g       Kuřecí nudličky s ananasem, obloha
150 g       Kuřecí nudličky na žampionech, obloha
150 g       Kuřecí nudličky "Pikant", obloha
- Naše speciality
200 g       Královský biftek na zeleném pepři, obloha
150 g       Svíčkové řezy "Florida", obloha
150 g       Kozy paní nadlesní, obloha (vepř. směs v brambor. košíčku)
150 g       Starostův špíz (roštěná, kuřecí prsa, slanina, žampiony ...)
150 g       Plněný pytlákův pytel, obloha (přírodní vepřová, šunka, niva)
150 g       Radegastova pomsta, obloha (vepřové na chilli se smetanou)
Žížalí gruppensex (aneb špagety po našem)
Domácí halušky s brynzou a anglickou slaninou
A dále pak ...
150 g       Baronský minutkový guláš, obloha (z roštěné)
150 g       Roštěná "Flamendr", obloha
150 g       Přírodní kotlet na žampionech, obloha
150 g       Smažený vepřový řízek, obloha
150 g       Ďáblovo potěšení
Zveřejněno 04.04.2003 v 11:25 hodin